16 апреля 2024
BLOGNEWS — мнения и события

Саакашвілі в Кривому Розі закидали яйцями з зеленкою

У лідера української політичної партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі кинули зеленкою під час зустрічі з жителями міста Кривий Ріг в Дніпропетровській області України.

Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook, а також розмістив відеозапис інциденту.

За його словами, він приїхав до Кривого Рогу «на запрошення дуже мужніх місцевих активістів». Однак місто, за словами Саакашвілі, «контролюється ОЗУ Вілкула».

«Вони підіслали на мою зустріч тітушек, які кидали в мою сторону пакети із зеленкою, після я пожартував, що місцеві бандити намагалися перетворити нас в партію Зелених», - написав Михайло Саакашвілі.

Голова міської ради Кривого Рогу,  Юрій Вілкул, його син Олександр є депутатом Верховної ради, до цього, в 2012-2014 роках, він займав пост віце-прем'єра уряду.

Колишній глава Одеської області після інциденту продовжив спілкування з жителям міста.

Як повідомляє українське видання «Апостроф» з посиланням на телеканал «Перший міський», людина, яка напала на Саакашвілі була затримана поліцією, але про її особистість нічого не повідомляється.

Як повідомляє видання, в Саакашвілі з натовпу кинули пляшку з медичним розчином, «бризки зеленки розлетілися на кілька метрів убік і потрапили на одяг десятків людей».

Портал Dnepr24 передає, що крім зеленки в Саакашвілі також кинули яйцем: «Полум'яну мову перервав обстріл яйцями і зеленкою. Облитий зеленкою Міхо пожартував, що його прийняли в партію Зелених ».

Михайло Саакашвілі був президентом Грузії з 2004 року по 2007 рік, а також з 2008 року по 2013 рік. У 2015 році він став головою Одеської обласної адміністрації, а також був призначений радником президента України Петра Порошенка. У лютому Саакашвілі заявив про реєстрацію в Україні партії «Рух нових сил».

20.06.2017

Похожие записи

Украина и Израиль завершили переговоры по ЗСТ

Украина и Израиль завершили переговоры по ЗСТ
Деньги

Соглашение о ЗСТ откроет новые возможности для украинского экспорта в Израиль, который в прошлом году составил 781,2 млн долларов, а также новый рынок для бизнеса, считает глава правительства Владимир Гройсман. Украина и Израиль заве...

Читать дальше

Ломаченко завершил подготовку к предстоящему бою с Линаресом

Ломаченко завершил подготовку к предстоящему бою с Линаресом
Спорт

Чемпион мира WBO во втором полулегком весе Василий Ломаченко (10-1, 8 KO) закончил процесс подготовки к проведению боя за титул WBA в легком весе против Хорхе Линареса (44-3, 27 KO), сообщает Instagram менеджера Украинская Эгис Климас. Наш соотечест...

Читать дальше

Санкционные страдания: российские олигархи воззвали к помощи Кремля

Санкционные страдания: российские олигархи воззвали к помощи Кремля
Деньги

Российские олигархи, попавшие под санкции США, попросили помощи государства. Об этом сообщила "Газета.Ru". По данным издания, ссылаясь на возникшие проблемы, к правительству России уже обратились владелец En+ Олег Дерипаска, совладелец "Реновы" Викт...

Читать дальше

Компания Sony отчиталась о доходах за первый квартал 2015 года

Компания Sony отчиталась о доходах за первый квартал 2015 года
Деньги

Sony продолжает улучшать свои финансовые показатели после многолетнего снижения прибылей, которое подвело корпорацию вплотную к грани банкротства. Новый президент Sony Кадзуо Хираи провёл тотальную реструктуризацию компании, избавился от большей част...

Читать дальше