29 марта 2024
BLOGNEWS — мнения и события

Плавання в відкритих водах: гідрокостюми, буї, годинники та інші аксесуари

Плавання у відкритих водах дає відчуття свободи і є дуже приємним досвідом для багатьох людей. Але для цього вам треба бути підготовленим. В першу чергу зверніть увагу на температуру води.

Термічний шок може змусити вас втратити дихання на деякий час. Ви також можете відчути легку паніку. Це цілком нормальна реакція, яка проходить швидко. Щоб уникнути цього, краще входити у воду поступово, повільно охолоджуючи шкіру. Якщо вам не подобається холодна вода, придбайте захисний одяг, який надасть вам тепловий комфорт. Лише коли первинний дискомфорт проходить, почніть робити повільні видихи, і лише тоді набирайте свій ритм. Таким чином, ви прискорите адаптацію тіла.

Цікава альтернатива - відпочинок в Трускавці з Едвард тур. Загальновідомо, що в Трускавці знаходиться багато джерел з мінеральними водами. Тут можна не тільки активно відпочити, а і оздоровитися всієї сім’єю.   

Краще уникати хвиль. Річки, озера і лиманами небезпечні, якщо говорити про хвилі. Проте, ви просто повинні навчитися добре плавати. Це не складно, просто потрібна практика.

Гідрокостюм полегшує плавання, прискорює вас і допомагає підтримувати технологію не менш, як у кваліфікованих плавців. Перші навчальні заняття в гідрокостюмі не дуже приємні і комфортні. Неопрен може, здавалося б, обмежувати, а погано розтягнутий піноподібний матеріал іноді сковує рухи. Однак достатньо його правильно надягнути і закріпити так, щоб ці почуття зникли.  

Навігація

У відкритих водах навігація дуже важлива. На відміну від басейна, ви можете загубитися на озері. Навігація дозволяє легко припливати до обраної точки на горизонті. Щоб зробити свою орієнтацію простішою, виберіть ширококутні окуляри, які забезпечують хорошу видимість, щоб ви не повертали голову, щоб побачити, що відбувається навколо. Окуляри також повинні мати гарне анти-туманне покриття та ультрафіолетовий фільтр.  

Безпека

Ніколи не пийте алкоголь. Це правило застосовується суворо незалежно від водойми.  

Завжди майте з собою захисний буй в яскравому кольорі, чітко контрастного від води (тобто не чорного або темно-синього кольору, але яскраво-червоного кольору). При покупці тренувального обладнання, виберіть таке, яке має відповідний зсув (ця інформація повинна бути на виробі). Завдяки цьому ви можете бути впевнені, що гаджет тримає вас на поверхні води. Плавучий ремінець розташовується по діагоналі над плечем. Переконайтеся, щоб він не був занадто коротким. Цікавим варіантом є водонепроникаючий мішок для зберігання телефону або ключів, який при складанні займає дуже мало місця і є легким.

14.06.2018

Похожие записи

Украина и Израиль завершили переговоры по ЗСТ

Украина и Израиль завершили переговоры по ЗСТ
Деньги

Соглашение о ЗСТ откроет новые возможности для украинского экспорта в Израиль, который в прошлом году составил 781,2 млн долларов, а также новый рынок для бизнеса, считает глава правительства Владимир Гройсман. Украина и Израиль заве...

Читать дальше

Ломаченко завершил подготовку к предстоящему бою с Линаресом

Ломаченко завершил подготовку к предстоящему бою с Линаресом
Спорт

Чемпион мира WBO во втором полулегком весе Василий Ломаченко (10-1, 8 KO) закончил процесс подготовки к проведению боя за титул WBA в легком весе против Хорхе Линареса (44-3, 27 KO), сообщает Instagram менеджера Украинская Эгис Климас. Наш соотечест...

Читать дальше

Санкционные страдания: российские олигархи воззвали к помощи Кремля

Санкционные страдания: российские олигархи воззвали к помощи Кремля
Деньги

Российские олигархи, попавшие под санкции США, попросили помощи государства. Об этом сообщила "Газета.Ru". По данным издания, ссылаясь на возникшие проблемы, к правительству России уже обратились владелец En+ Олег Дерипаска, совладелец "Реновы" Викт...

Читать дальше

Компания Sony отчиталась о доходах за первый квартал 2015 года

Компания Sony отчиталась о доходах за первый квартал 2015 года
Деньги

Sony продолжает улучшать свои финансовые показатели после многолетнего снижения прибылей, которое подвело корпорацию вплотную к грани банкротства. Новый президент Sony Кадзуо Хираи провёл тотальную реструктуризацию компании, избавился от большей част...

Читать дальше