29 марта 2024
BLOGNEWS — мнения и события

Затори у Києві: ситуація на дорогах та мостах столиці у вівторок зранку (карта)

Затори у Києві ні для кого не сюрприз. Ось кілька порад, які, якщо не повністю позбавлять вас від марного простоювання у заторах, то хоча б зроблять цей процес не таким тривалим.

Київ регулярно страждає від перевантаженості основних магістралей - водії та пасажири тривалий час проводять у заторах. Найскладніша ситуація на дорогах складається під час ранкової та вечірньої години пік - так званого робочого перевезення. Пропонуємо вам ознайомитись із актуальною ситуацією на столичних дорогах 29 вересня.

Дані взяті із сервісу Google Maps.

{{img-0}}

Затори в Києві: ситуація на мостах

У столиці, станом на ранок п'ятниці, 29 вересня, на декількох мостах утворилися затори у напрямку правого берега.:

  • на Північному, мосту Метро, Дарницькому та мосту Патона рух ускладнено у напрямку правого берега, Південним мостом можна проїхати вільно.
  • рух транспорту ускладнено на Голосіївському проспекті, вулиці Академіка Вільямса, проспекті Валерія Лобановського, частково на проспекті Перемоги.
  • Також помітні затори на вулиці Великій Васильківській, вулиці Предславинській, вулиці Семена Скляренка та вулиці Набережно-Хрещатицькій.
  • На лівому березі столиці затори утворилися на проспекті Романа Шухевича, Броварському проспекті, проспекті Соборності, Русанівській набережній та проспекті Миколи Бажана.

Як не потрапити в пробку в Києві

  • Дієвого рецепта столична влада й водії поки не винайшли. Однак, є кілька порад, які, якщо не повністю позбавлять вас від марного простоювання у заторах, то хоча б зроблять цей процес не таким тривалим.
  • Час поїздки. Враховуйте, що період 8:00-10:00 і 17:00-19:00 - найскладніший для київських доріг. В цей час люди масово їдуть на/з роботи, багато хто прагне покинути місто або ж в'їхати до нього. Відповідно, саме в ці ранкові та вечірні години на дорогах накопичується максимальна кількість транспорту.
  • День поїздки. Вечора п'ятниці неділі, ранок понеділка - період, коли кияни виїжджають на вихідні або повертаються з них. В цей час затори виникають практично на всіх виїздах/в'їздах до міста. Отже, для комфортного пересування такі локації в цей час краще не відвідувати.
  • Погода. Дощ або сніг значно ускладнюють ситуацію на дорогах в будь-якому місті. У Києві ці фактори чинять значний вплив, зважаючи на часті підтоплення або снігові замети. Також при поганій погоді багато пасажирів прагнуть скористатися таксі, що спричиняє додаткове навантаження на дороги, збільшуючи кількість автотранспорту на них.
  • Метро. Якщо ви бачите, що уникнути попадання в пробку не вдасться - скористайтесь підземкою. Авто можна припаркувати недалеко від станції метро, або зовсім не виїжджати на ньому цього дня.
  • Велосипед. Найекологічніший вид транспорту завжди може прийти на допомогу. Останніми роками в Києві з'явилося безліч доступних пунктів прокату велосипедів. У тому випадку, якщо ваш шлях не пролягає через все місто, сміливо віддайте перевагу двоколісному другові.
  • Місце роботи. Якщо ваша робота знаходиться в дуже важкодоступному для автотранспорту місці - задумайтеся, можливо, це гарна нагода змінити її.

 

29.09.2020

Похожие записи

Степанов: спостерігається ситуація, коли хворі на COVID-19 звертаються за допомогою дуже пізно

Степанов: спостерігається ситуація, коли хворі на COVID-19 звертаються за допомогою дуже пізно
Здоровье и красота

Міністр закликає телефонувати до контакт-центру МОЗ, якщо виникають будь-які питання або якщо не вдалося додзвонитися до сімейного лікаря. На сьогодні в Україні спостерігається ситуація, коли хворі на COVID-19 звертаються за медичною допомогою дуже ...

Читать дальше

У Києві облаштують 13 меморіальних дошок

У Києві облаштують 13 меморіальних дошок
Новости

Для вшанування пам'яті видатних політичних, військових, громадських діячів, письменників, поетів, академіків НАН України та науковців у Києві встановлять 13 меморіальних дошок. Їх перелік затверджено розпорядженням Київської міськдержадміністрації, ...

Читать дальше

У Києві дозволили купатися на 9 пляжах

У Києві дозволили купатися на 9 пляжах
Новости

У Києві вже можна купитися без обмежень на 9 міських пляжах. Про це повідомляється на сторінці КП «Плесо» у Facebook. «За результатами проведених КП «Плесо» лабораторних досліджень проб води оновлено поточні статуси муніципальних пляжів Києва. Зеле...

Читать дальше

У Києві за добу виявили 458 хворих на коронавірус, 32 людини померли

У Києві за добу виявили 458 хворих на коронавірус, 32 людини померли
Здоровье и красота

У Києві 4 квітня коронавірусвиявили у 458 жителів, 32 людини померли, 7 осіб подолали коронавірус. ПРо це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Телеграм. У неділю Київ не ввійшов у 5-ку регіонів із максимальною кількістю виявлених за добу випадків к...

Читать дальше