29 марта 2024
BLOGNEWS — мнения и события

Mitsubishi L200 ледь не провалив «лосиний тест»

Японський пікап Mitsubishi L200 протестували у відому випробуванні зі швидкою зміною напрямку руху. Легка вантажівка ледь пройшла «лосиний тест».

Звісно, пікапи не розроблені для швидкого руху на асфальтованих дорогах та утримання в поворотах. Натомість їхнє головне призначення – перевозити великі предмети та буксирувати причепи. Але це не означає, що вони не повинні бути безпечним, чи не так? Саме тому вантажівка й опинилось серед конусів.

Так званий «лосиний тест» допомагає оцінити, наскільки добре транспортний засіб уникає раптової перешкоди. Отже доволі популярний на європейському ринку Mitsubishi L200 (читайте про тест-драйв моделі тут) потрапив у відео каналу KM77 на YouTube, який таким чином вже протестував багато транспортних засобів. Зокрема, раніше були Porsche Taycan Turbo S та Volkswagen Passat.

Судячи з назви, канал KM77 випробовує всі тестові автомобілі на швидкості не менше 77 км/год, але багато нових моделей не змогли цього зробити. L200 також став одним із них, але цього можна очікувати від такого високого автомобіля. Найкраща спроба японської вантажівки без удару по конусах була 69 км/год.

На думку організаторів каналу, це не особливо чудовий результат, але це середня норма, прийнятна для вантажівки. Суб’єктивне відчуття за кермом полягає в тому, що L200 залишається безпечним й впевненим, незважаючи на свою рамну платформу. І дійсно, якщо подивитись на результати інших нових моделей, то можна здивуватись, що пікап не так вже й погано виконав «лосиний тест» у порівнянні з іншими.

Цікаво, що L200 пройшов тест краще за BMW M235i Gran Coupe, хоча обмежуваним фактором для баварського чотиридверного седана був комплект шин Bridgestone. Більш того, результат L200 відповідає навіть рівню нового Volkswagen Golf 8.

27.10.2020

Похожие записи

Mitsubishi представил надувной кемпер для грузовиков

Mitsubishi представил надувной кемпер для грузовиков
Авто

Немецкое подразделение компании Mitsubishi, вместе с ребятами из GentleTent, сделали надувной туристический кемпер, который называется GT Pick Up.Руководство японской компании Mitsubishi прекратило создание новых моделей в Европе.Вместо этого, автопр...

Читать дальше

Минздрав разрешил не делать тест на COVID-19 после изоляции, но есть условие

Минздрав разрешил не делать тест на COVID-19 после изоляции, но есть условие
Здоровье и красота

В Украине теперь можно не делать ПЦР-тест на коронавирус после самоизоляции. Только в том случае, если у человека уже нет симптомов. Об этом заявил на брифинге министр здравоохранения Максим Степанов. Он напомнил, что если у человека есть симптомы ...

Читать дальше

В аэропортах вместо ПЦР-тестов будут делать новый тест на антиген - Ляшко

В аэропортах вместо ПЦР-тестов будут делать новый тест на антиген - Ляшко
Новости

При пересечении авиакордонив всем будут делать экспресс-тесты на антигены вместо ПЦР-тестов, которые делают сейчас. Такие прогнозы в программе “Новый день” на Радио НВ озвучил главный санитарный врач, заместитель министра здравоохранения Виктор Ляшко...

Читать дальше

Каліфорнія заборонить продаж нових легкових автомобілів на викопному паливі з 2035 року

Каліфорнія заборонить продаж нових легкових автомобілів на викопному паливі з 2035 року
Авто

Влада Каліфорнії повідомили, що зараз більше половини викидів парникових газів в штаті доводиться на транспортний сектор, тому розпочата законодавча ініціатива повинна прискорити перехід на екологічно чисті види транспорту – продаж нових машин з ДВС ...

Читать дальше